Antarktis med Club Eriks og Hurtigrutens cruise

Noen opplevelser er de eneste i sitt slag. Cruise der forholdene er de best for storslåtte unike opplevelser. I Antarktis er det naturen og dyrelivet som regulerer vilkårene, vi er bare ydmyke besøkere.

For mer enn 100 år siden konkurrerte Amundsen og Scott om å komme først til Sydpolen. Siden da har det blitt lettere å komme til Antarktis, men det er tross alt bare ganske få mennesker som har besøkt dette nesten helt isdekte kontinentet. Jordens syvende og for mange det siste kontinentet å besøke, og noen få kommer tilbake gang etter gang.

Med hurtigrutens ekspedisjonsfartøy Fram kommer vi nært dyrelivet i vannet, på land og i luften. Her kan vi se blåsende hvaler, hoppende pingviner og glideflygende albatrosser i mengder.

Hvis du ønsker et mer tradisjonelt cruise finnes mulighet til å reise i farvannet utenfor Antarktis med Celebrity Cruises og oppleve alle vakre syn fra dekk.

Vi tilbyr alle våre kunder en lojalitetsbonus på 2 prosent. Den gjelder for alle reiseopplevelser du kjøpe hos oss- men også på alle andre cruisepakker hvis du ønsker å reise på egen hånd. Dette gjelder alle våre opplevelser med avgang fra 1 januar 2017.

Les mer og bestill en opplevelse med Club Eriks reiseleder/vert.

Våre nåværende reiser for deg som er interessert av Antarktis:

Spektakulär kryssning från Argentina till Antarktis med Celebrity Eclipse vintern 2020


15 jan - 3 feb 2020 | Argentina - Antarktis - Falklandsöarna - Uruguay

Ombord på det fantastiska kryssningsfartyget Celebrity Eclipse gör vi en njutbar och spektakulär kryssning ner till Antarktis. Vi får också uppleva Argentina, Falklandsöarna och Uruguay.

Antarktis – Den frusna kontinentens höjdpunkter
Kryssning med MS Fridtjof Nansen


3 - 19 januari 2021 | Argentina & Antarktis

Oavsett vilka andra delar av världen du tidigare har varit på är Antarktis garanterat helt annorlunda. En isolerad kontinent med storslagen natur. Följ med på Hurtigrutens kryssning vintern 2021.