Opplev Club Eriks komfortable cruise i Middelhavet

Club Eriks cruise i Sør-Europa gir deg opplevelser på nært hold under de beste årstidene. Etter en kortere flytur kan du sjekke av noen av det vestlige Middelhavetets populære havner og byer, som historiske Roma, actionfylte Barcelona, Amalfi-kysten eller Rivieraen. Om våren og høsten er været og varmen riktig komfortabel i det østlige Middelhavet. Fra sydlige Italia til greske øygrupper og klarblått vann i Adriaterhavet, til Venezia, Kroatia og Tyrkia. Lengden kan variere fra lang weekend til 10 dager, og du vil få sjansen til å maksimere din opplevelse. Alt fra kultur, mat, sol og flere interessante plasser, verdensarv og severdigheter i mange land på den samme turen.

Vi har cruise med ulike rederier vår, sommer og høst. Royal Caribbean for familien, Celebrity og Princess Cruises for voksne og par, og Azamara eller Oceania for de som foretrekker små og eksklusive skip. Vi har også reiser med seilskip, Starclippers og Sea Cloud.

Velg fra våre gjeldende reiser nedenfor.

Oppdag rederiet Azamara.

 Vi tilbyr alle våre kunder en lojalitetsbonus på 2 prosent. Den gjelder for alle reiseopplevelser du kjøpe hos oss- men også på alle andre cruisepakker hvis du ønsker å reise på egen hånd. Dette gjelder alle våre opplevelser med avgang fra 1 januar 2017.

Les mer og bestill en opplevelse med Club Eriks reiseleder/vert.

Våre nåværende reiser for deg som er interessert av Middelhavet:

Kryssning genom Suezkanalen med Röda havet, guldskatter i Luxor & världsarvet Petra


25 april - 13 maj 2020 | Förenade Arbemiraten - Oman - Egypten - Jordanien - Suezkanalen - Grekland

Mästerverket Suezkanalen som förenar Europa med Asien, de fantastiska guldskatterna i Luxor, Petra i Jordanien, stränderna i Oman och det glasklara vattnet i Röda havet.

Kryssning med Azamara Quest i
östra Medelhavet, Venedig – Nice


8 - 19 maj 2020 | Italien – Kroatien – Montenegro – Korsika – Frankrike

Möt våren med några av södra Europas pärlor när vi kryssar från Venedig till Nice med Azamara Quest. Skönhetens ö Korsika, makalösa Amalfikusten i Italien, ett pärlband av intressanta stopp längs kroatiska kusten, kulturrika Kotorbukten i Montenegro, vackra Venedig och härliga Nice - på denna kryssning ryms det mesta av det bästa.

Upptäck Italiens pärlor på denna kryssning med Azamara Journey


3 - 11 juni 2020 | Rom (Civitavecchia) – Porto Torres – Portoferraio – Livorno – Santa Margherita – Monte Carlo

Kryssning från Rom till Monte Carlo, med flera italienska pärlor längs vägen. Vackra Sardinien, lilla pittoreska ön Elba, historiska Florens, förtjusande Portovenere och pittoreska Santa Margherita. Ombord på vårt fantastiska fartyg Azamara Journey njuter vi av mat, dryck och service i världsklass. Med Club Eriks värd.

Kryssning till Israel med Azamara Journey


20 - 31 oktober 2020 | Grekland - Cypern - Israel - Grekland

Glid fram i östra Medelhavets klarblå vatten, besök otroliga platser, ät och drick gott och slappna av i en solstol eller i avskildhet på din egen balkong.

Kryssning genom Suezkanalen
med Azamara Pursuit


23 oktober - 11 november 2020 | Grekland - Israel - Egypten - Jordanien - Oman - FAE

Ombord Azamara Pursuit tar vi oss från Europas äldsta stad, Aten, till bländande världsmetropolen Dubai. Vi upplever antika guldskatter, världsarv och fantastiska stränder.