Cruise og rundturer i Asia – nøye utvalgte opplevelser

Med Club Eriks kompetente reiseledere/verter vil du oppleve det beste av de fargerike og historisk unike kulturene.

Asia forventes å bli det nye store kontinentet for cruise. Vi på Club Eriks har skapt cruiseopplevelser i Asia i mange år, fra Japan, Singapore, Hong Kong til Vietnam, Thailand, Kina og India.

Å reise på cruise er en flott måte å få smake litt på de fargerike og historiske unike kulturer i Asia. Et sikkert, men på samme gang et eksotisk og spennende kontinent å reise til.

Vi velger å dra på cruise i Japan i mars-april og september-oktober, når klimaet er mest behagelig og fargene på kirsebærblomster og høstblad er som sterkest og vakrest.

Mellom Singapore og Hong Kong får du både sol, bad, varme og kultur sammen med de store byenes shopping, og restauranter i verdensklasse.

Mange cruise gir oss muligheter til å oppleve Kinas store byer, Beijing og Shanghai. Selvfølgelig hjelper vi på Club Eriks til med å søke om visum.

Vi har cruise med ulike rederier høst, vinter og våren i Asia. Royal Caribbean for familien, Celebrity og Princess Cruises for voksne og par, og Azamara eller Oceania for de som foretrekker små og eksklusive skip. Vi har også reiser med seilskip, Starclippers.

Vi tilbyr alle våre kunder en lojalitetsbonus på 2 prosent. Den gjelder for alle reiseopplevelser du kjøpe hos oss- men også på alle andre cruisepakker hvis du ønsker å reise på egen hånd. Dette gjelder alle våre opplevelser med avgang fra 1 januar 2017.

Les mer og bestill en opplevelse med Club Eriks reiseleder/vert.

Våre nåværende reiser for deg som er interessert av Asia:

Kryssning med Celebrity Constellation från Singapore till Dubai


14 jan - 01 feb 2020 | Singapore - Thailand - Sri Lanka - Indien - Oman - Dubai

Vi börjar med ett par dagar i det lilla landet Singapore innan vi kliver ombord Celebrity Constellation, vårt hem för de kommande veckorna. Vi tar oss längs kryddhandelns urgamla vägar till soliga Thailand, fantastiska Sri Lanka samt färgsprakande Indien. Vi avslutar i överdådiga Dubai.

Kryssningar i Asien: från Hongkong via Vietnam & Thailand till Singapore


13 februari - 2 mars 2020 | Hongkong – Vietnam – Thailand – Singapore

Vi reser till Hongkong, upplever tre stopp i Vietnam, Thailands huvudstad Bangkok och avslutar med tre dagar i Singapore. Allt utan att behöva packa upp väskan mer än en gång.

Kina, Sydkorea och Japan i vårblom – fantastiska storstäder och vackra upplevelser


25 mars - 13 april 2020 | Shanghai - Peking - Seoul - Jeju Island - Kobe - Fuji - Tokyo

Shanghai, Peking, Seoul & Tokyo. Fantastiska metropoler med moderna neonbeklädda skyskrapor som alltid har nära till sin intressanta historia.

Kryssning Japan och Sydkorea – Vackert klätt i körsbärsblom


7 - 21 april 2020 | Tokyo - Osaka - Mt Fuji - Kobe - Kyoto - Kochi - Aomori - Fukuoka - Busan

Bada i varma källor, besök vackra tempel, shoppa och bekanta er med den unika kulturen och maten i Japan. Vi upplever metropolen Tokyo och kryssningen gör stopp i Sydkorea.

Kryssning i Asien – Singapore, Vietnam, Hongkong & Taiwan till Japans körsbärsblom


12 apr - 3 maj 2020 | Singapore – Vietnam – Hongkong - Kina – Japan

Följ med på en härlig vårkryssning i Asien när vädret är som bäst och den Japanska körsbärsblomningen är som vackrast. Med lyxiga kryssningsfartyget Norwegian Spirit