Vilkår for Club Eriks Lojalitetsbonus (gjelder  fr o m 2017-01-01)

Generell informasjon om klubbens Lojalitetsbonus

Disse vilkårene gjelder for klubbens Lojalitetsbonus, et gratis lojalitetsprogram som gjelder kjøp gjort hos Club Eriks AB, med Svensk organisasjonsnummer 556790-2340.

Som klubbens kunde får du bonus på alle klubbens opplevelser som du kjøper fra oss. Bounusgrunnende er også alle cruises du gjør på egen hånd som du kjøper fra oss, gitt at rederier er blant våre nøye utvalgte samarbeidspartnere. Unntak og dermed ikke bonusgrunnende er: personlige flybilletter, individuelle hoteller, transport, forsikringer, avbestillingsforsikring og utflukter som bestilles separat hos rederiene.

Bare de reiser/opplevelser som er kjøpt direkte av Club Eriks gir grunnlag for bonus. Om reisen er formidlet og kjøpt av et annet reisebyrå utgår ingen bonus.

Godkjenning av kundevilkårene

Kundevilkårene godkjennes gjennom at du gjennomfører ditt første bonuskjøp.

Hvem blir Bonuskunde hos Club Eriks?

For å bli Club Eriks Lojalitesbonuskunde, må du være minst 18 år. Bonuspoeng tilfaller den kunde som skal faktureres ved å oppgi personnummer, telefonnummer og e-postadresse til Club Eriks. Dette kan gjøres ved å bestille via Internett, telefon, eller gjennom et personlig besøk vår butikk på Saltmätargatan 8 i Stockholm. Du som ikke har et Svensk personnummer må opplyse oss om dette.

Observer at du må informere oss om eventuell forandring av adresse, ny e-postadresse, telefonnummer, et.c.

Bonusbetingelser

For kjøp som blir gjort hos Club Eriks utgår for tiden bonus på 2% av kjøpesummen. Bonusgrunnende beløp Beløpet framgår av fakturaene for gjennomførte kjøp. Eventuelle krediteringer, tilbakebetalninger, bonus eller rabatter kvalifiserer ikke til bonus.

Bonusbeviset oversendes cirka en måned etter hjemkomsn fra turen og i form av en Club Eriks bonussjekk. Bonussjekken er for tiden gyldig i 24 måneder fra utstedelsesdato. For å dra nytte av bonusbeløpet skal en ny tur bestilles innen 24 måneder fra utstedelsesdato. Bonusbeløpet kan brukes som delbetaling i sammenheng med sluttbetalning for en ny reise. Bonusen kan ikke byttes mot kontanter, men kan overføres til en annen reisende. Club Eriks forbeholder seg retten til å endre vilkårene og betingelsene. Gjeldende betingelser er tilgjengelig på www.cluberiks.no .

Behandling av personopplysninger og kjøpeinformasjon

Personopplysningene som finnes om deg vil bli håndtert i henhold til den svenske Personuppgiftlagens (PUL) krav og sendes ikke til noen annen part, uten til firmaer som for Club Eriks regning gjennomfører nødvendig behandling så som utvikling og produksjon av markedskommunikasjon, analyse, trykking og distribusjon. Når du oppgir dine personlige informasjoner til Club Eriks, gir du ditt samtykke til å registrere og lagre opplysningene for ovenstående bruk.

Du har rett til å få ut all informasjonen lagret om deg, forespørselen skal være skriftlig og sendes til Club Eriks (se informasjon nedenfor). Hvis det er feil i disse opplysninger i henhold til PUL kan du be om en korrigering. Ved å gi samtykke til behandling av personopplysninger i og med at du har anmeldt deg til Club Eriks bonusprogram, har du også godkjent betingelsene for hvordan vi behandler informasjon så som beskrevet i forrige avsnitt. Du har rett til enhver tid å avslutte ditt medlemskap og dermed trekke tilbake ditt samtykke.

Avtaletid og endringer gjelder inntil videre. Gjeldende vilkår finnes på www.cluberiks.se. I tilfeller der Club Eriks forandrer kundevilkår så har du som kunde rett til å avslutte ditt medlemskap før forandringen blir iverksatt. Ved ikke for å avbryte medlemskapet, har du som kunde indirekte gitt samtykke ditt til de nye kundevilkårene.

Kontakt

Hvis du har spørsmål om klubbens bonusprogram, kontakt oss på telefon 08-205500 (mandag-fredag 08.00-17.00), info @ cluberiks.no Se eller besøk oss i butikken på Saltmätargatan 8, Stockholm.