Azamara Journey/Quest/Pursuit

Azamara er et heleid dotterselskap til norsk-amerikanske Royal Caribbean Cruise Lines og er deres 5-stjernes premiumprodukt. Søsterfartøyene Quest, Journey og Pursuit er litt mindre og finere cruisefartøy, så kalte ”Boutique cruise ships”, og med knappt 700 gjester om bord, og med en besetningsmedlem på mindre enn hver andre gjest så  er stemningen på deres båter avslappet og servicen er i verdensklasse .

Om bord finnes flere gode restauranter og kaféer, pooler, pianobar og en kabaré-lounge der gjestene blir invitert på underholdning og interessante forelesninger.

Mat for alle smaker: Her finner du et utvalg av seks ulike spisesteder, og det finnes Room service. Uansett om du er tilhenger av Haute Cuisine eller husmannsmat kommer du å forelske deg i de ferske ingrediensene, de nøye forberedelsene og de ulike menyvalgene. På spesialrestaurantene må man betale en kuvertavgift.

Om bord på Azamara’s båter gjelder så kalt All Inclusive, det vil si at i tillegg til all god mat, vann, brus, spesialkaffe og fine middager så inngår også ubegrenset med øl, vin, brennevin og drinker under reisen. Visse Premium Brands koster ekstra, men utvalget som inngår er rikholdig.

Unn deg en helseopplevelse, skjønnhet og eksotiske massasjebehandlinger på fartøyets spa. Prøv på akupunktur, eller koble av med yoga i solnedgangen. Om du vil forbedre formen så finnes det mange fitness- og nutrisjonsklasser om bord – gratis. For en ekstra penge kan du leie inn en personlig trener.

FAKTA
Lengde: 181 m
Bredde: 25 m
Tonn: 30 277
Hastighet: 18,5 knop
Antall gjester: 686
Besetning: 408
Renovert: 2012

Kryssningsfartyget Azamara