Celebrity – Edge

Celebrity Edge er det nyeste fartøyet av fire bestilte bygg i Celebrity Cruises flåte og lanseres vinteren 2018 – 2019.  Med nyskapende design og teknologi tar Celebrity Cruises gjestene nærmere havet.

På samme måte som Celebrity Edge vil løfte oppfattelsen av cruiseopplevelser til helt nye høyder, følger denne filosofien også den kulinariske opplevelsen.

En av nyhetene ombord er The Magic Carpet, en gigantisk bevegelig glassveranda som flyttes mellom dekk 2 og 16. Funksjon og innhold er tilpasset behovet av det dekk man er på. På dekk blir 16 «The Magic Carpet» en lekker specialrestaurang med panoramautsikt over havet.

På skipet introduserer Celebriy Cruises det nye konseptet Resort Deck, et bassengområde der solstolene blir vendt mot havet og rekkverket er i glass. Resort Deck byr på en spektakulær utsikt og følelse av å komme nærmere havet.

Uteområdene har ekstraordinær design og unike kunstverk. Her finner du alt fra vakre skulpturer til boblebad formet som martiniglass. Design og teknologi om bord har til hensikt å gi gjestene en følelse av å komme nærmere havet og reisemålene.

Deluxe Ocean View Stateroom (ca. 22 m² stor)

CEL Edge deluxe ocean view stateroom

Edge Stateroom with Infinite Veranda (ca. 18,5 m² stor & balkong ca. 4 m² stor)

CEL Edge Infinite Veranda layout

CEL Edge Infinite Veranda

Det helt nye på Edge er Infinite Balkong – ved å trykke på en knapp blir hele lugaren til en balkong, og du får utnyttet lugaren på en helt ny måte, med bedre utsikt. I tillegg er antall suiter mer enn doblet og vi kan tilby hele 178 sammenhengende lugarer.

 

Sky Suite – S2 (ca. 28 m² stor & balkong ca. 8 m² stor)

CEL Edge Sky Suite layout

CEL Edge Sky Suite

Celebrity Edge, det første skipet i Edge-klassen skal ha sin første seilas i desember 2018 fra Fort Lauderdale, og skipet vil seile innom Puerto Rico, Tortola (Jomfruøyene) og St. Maarten på sin første tur. Skipet vil seile syv-netters ruter i østlig og vestlige Karibien.

Fakta om skipet:
• Antall gjester: 2,918
• Bruttotonn: 129,500
• Første seiling: 16. desember 2018
• Hjemmehavn: Fort Lauderdale i Florida
• Lengde: 306 m
• Antall lugarer: 1,467
• Antall dekk: 16