MSC – Yacht Club

Det meste og beste av to verdener!
MSC Yacht Club er en avskildt del av skipet, der du kan trekke deg tilbake til fred og ro når det passer deg. Når du reiser i MSC Yacht Club er valgmulighetene mange. Akkurat som alle andre gjester har du alltid tilgang til et stort spekter av aktiviteter, underholdningstilbud og shoppingmuligheter som bare et stort fartøy kan tilby. Når du tvil ta en pause fra alt det som finnes og bare ønsker å slappe av i uforstyrrethet, så har du klubbens eksklusive salonger og en solterrasse som er tilgjengelig bare for de som reiser i MSC Yacht Club.

Et avsidesliggende område for total avslapning
MSC Yacht Club Cruise er for de som ønsker det lille ekstra. Førsteklasses fasiliteter i et fredelig og isolert miljø med elegante lugarer og ekstraordinær service. For eksempel den elegante Top Sail Lounge med spektakulær panoramautsikt lengst fram i baugen, en egen eksklusiv restaurant og One Pool Deck med svømmebasseng, boblebad, solterrasse og en bar.

Eksepsjonell service
Her har du tilgang til 24-timers service takket være våre conciergeresepsjon og butlerservice som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Hver lugar blir tildelt en butler som kan hjelpe til med prioritert innsjekk/utsjekk, utpakking av kofferter, skifte av håndklær, skopuss og utdelning av aviser hver dag, selv på sjøen!

En gastronomiske reise!
I MSC Yacht Club tilbys gjestene kun det beste. Klubben har en tilbaketrukket og eksklusive restaurant på hvert skip kun for gjester i MSC Yacht Club. På menyen finnes sunne alternativer, fantastisk dekadente delikatesser og alt derimellem. Som gjest på MSC Yacht Club, vil du kunne nyte av førsteklasses måltider når du selv ønsker. Til den gode maten inkludereres selvfølgelig de beste drikkevarer.

Eksepsjonell komfort!
Sov mellom laken av egyptisk bomull på en komfortabel ”memory foam”-madrass og velg fra et utvalg av puter. La vår 24-timers butlerservice skjemme deg bort og nyt herligheter fra gratis minibar. Se på TV i din suite og nyt den fantastiske utsikten fra ditt panoramavindu eller balkongen. Suitene i MSC Yacht Club er designet av de berømte arkitektene på De Jorio Design International – meget bra gode eksempel på italiensk design.

Les mer om MSC Yacht Club her! (åpnes i nytt vindu)