Cruise for alle – Club Eriks unike opplevelser i Karibien, Sentral-Amerika & Cuba

Mange tenker på luksus-cruise som Karibien og Vestindia. Her går det største antallet cruiseskip i trafikk hele året, og med avganger hver dag fra Miami, Fort Lauderdale, Tampa og New Orleans men også fra Puerto Rico og fra Havanna på Cuba.

Hundrevis av unike paradisøyer og rederier med egne ferieparadis tilbyr alt fra total luksus og velvære til fartsfylte eventyr. Mange reiser på cruise i Karibien med familien og barnebarna, men enorme tilbudet inneholder alternativ for alle ønskemål.

På Club Eriks velger vi ut de ruter som vi syns er mest interessante. Fra 7 til 14 dager. Gjerne med en blanding av bading og soling på paradisstrender med mulighet for kultur, historie og interessante utflukter i Sentral-Amerika. Det er også enkelt å forlenge et cruise med en uke i Florida.

Vi har cruise med ulike cruiserederier hele året rundt. Royal Caribbean og Norwegian Cruise Line for familien, Celebrity og Princess Cruises for voksne og par, og Azamara eller Oceania for de som foretrekker små og eksklusive skip. Vi har også turer med seilskutene fra Starclippers og Sea Cloud.

Cuba er et karibisk øyparadis og et land med røtter i kolonialisme, mange kulturer og politisk kaos som nå åpnes for å invitere omverdenen sine palmedekte strender, duftende sigarer og forfriskende romdrinker. Et reisemål som bare må oppleves. Vil du seile med seilskipet Starclipper har vi på Club Eriks våre egne Cubaopplevelser med interessante og actionfylte dager i Havanna før vi gå ombord på seilfartøyet.

Vi tilbyr alle våre kunder en lojalitetsbonus på 2 prosent. Den gjelder for alle reiseopplevelser du kjøpe hos oss- men også på alle andre cruisepakker hvis du ønsker å reise på egen hånd. Dette gjelder alle våre opplevelser med avgang fra 1 januar 2017.

Les mer og bestill en opplevelse med Club Eriks reiseleder/vert.

Våre nåværende reiser & cruise for deg som er interessert i Sentral-Amerika, Karibien, Vestindia & Cuba:

Jul & nyår ombord Celebrity Silhouette – Kryssning i Södra Karibien


21 dec 2019 - 4 jan 2020 | Fort Lauderdale - U.S.V.I - Antigua - St Lucia - Barbados - Grenada - St Vincent - St Kitts

Vad kan vara bättre än att fira julen och skåla in det nya året med att sola, snorkla och njuta på lyxkryssaren Celebrity Silhouette runt exotiska stränder i Karibiens övärld.

Fira Nyår i Karibien – Kryssning med Celebrity Edge!


27 december 2019 - 06 januari 2020 | Florida - Puerto Rico - B.V.I - St Maarten

Den här kryssningen i Karibien har allt - Historia, kultur, vita sandstränder, kristallklart vatten och pastellfärgade hus. Upptäck det nya fartyget Celebrity Edge med bland annat "The Magic Carpet" & "Resort Deck".

Kryssning med Princess cruises genom Panamakanalen
från Fort Lauderdale till Los Angeles


16 jan - 2 feb 2020 | Fort Lauderdale - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua- Mexiko - Los Angeles

Följ med på kryssningen genom Panamakanalen som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog och djurliv.

Kryssning Karibien & Centralamerika – regnskog, mayakultur & exotiska stränder


9 - 22 februari 2020 | Florida – Grand Cayman – Colombia – Panama – Costa Rica – Mexiko

Vi beger oss till Karibiens värme, grön regnskog och intressanta kulturer. En njutningsfull kryssning där vi besöker paradis i Karibien och Centralamerika.

Exotiska paradisöar med Celebrity Silhouette – Kryssning i Södra Karibien


13 - 24 februari 2020 | Florida – Aruba – Curacao – Bonaire – Grand Cayman

Lämna vintermörkret i Sverige i januari och njut av att sol, snorkling och att bara få vara på lyxkryssaren Celebrity Silhouette kryssande runt exotiska stränder i Karibiens övärld.

Kryssning med Princess cruises genom Panamakanalen
från Los Angeles till Fort Lauderdale


28 feb - 16 mar 2020 | Los Angeles - Mexiko - Nicaragua - Costa Rica - Panama - Colombia - Fort Lauderdale

Följ med på kryssningen genom Panamakanalen som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog och djurliv.