Den ultimate reiseopplevelsen med Club Eriks i Sør-Amerika

Sør-Amerikas mest interessante, mytiske og iøynefallende plasser kan du oppleve best på våre reiser. Sør-Amerika har alt! Kritthvite strender, varmt hav, høye fjelltopper, dyp jungel og snødekte isbreer. Fra Karibien i nord til Ushuaia i sør.

Ta på cruise til eksklusive Punta del Este i Uruguay, storslagne Patagonia og Falklandsøyene. Rundt Tierra del Fuego og Kapp Horn til de chilenske fjordene og opplev Peru med fantastiske Machu Picchu høyt oppe i Andesfjellene.

Dans tango i Buenos Aires i Argentina, en blanding av europeisk eleganse og søramerikansk varme og puls. Slå deg løst under det berømte karnevalet i Rio de Janeiro i Brasil og kos deg med en forfriskende drink under late dager på en paradisstrand i Ilhabela eller Buzios.

Alle rederier har cruise i Sør-Amerika, og de går hele året.  Celebrity og Princess Cruises runder kontinentets sørspiss under vår vinter/ deres sommer, og arrangerer cruise gjennom Panamakanalen høst og vår. Azamara og Oceania er vel egnet for de som ønsker å reise med de små eksklusive skipene til de mest unike stedene. Vi har også seilskipene Starclippers og Sea Cloud for de varmere farvannene og paradisøyene.

Gå ikke glipp av sjansen til å gå i land i Antarktis med hurtigrutens ekspedisjonsskip MS Fram, som også gjør turer opp i Amazonfloden.

Vi tilbyr alle våre kunder en lojalitetsbonus på 2 prosent. Den gjelder for alle reiseopplevelser du kjøpe hos oss- men også på alle andre cruisepakker hvis du ønsker å reise på egen hånd. Dette gjelder alle våre opplevelser med avgang fra 1 januar 2017.

Les mer og bestill en opplevelse med Club Eriks reiseleder/vert.

Våre nåværende reiser for deg som er interessert av Sør-Amerika:

Vår populära resa runt Kap Horn – kryssning från Chile till Argentina


1 - 22 januari 2020 | Chile – Kap Horn – Uruguay – Argentina

Vår populära Kap Horn-kryssning. Resan inkluderar bland annat Santiago, det chilenska fjordlandskapet, Eldslandet, Patagonien, Uruguay, Buenos Aires & Pampas.

Spektakulär kryssning från Argentina till Antarktis med Celebrity Eclipse vintern 2020


15 jan - 3 feb 2020 | Argentina - Antarktis - Falklandsöarna - Uruguay

Ombord på det fantastiska kryssningsfartyget Celebrity Eclipse gör vi en njutbar och spektakulär kryssning ner till Antarktis. Vi får också uppleva Argentina, Falklandsöarna och Uruguay.

Storslagna Galapagosöarna
& färgstarka Ecuador


27 feb - 13 mars 2020 | Galapagos & Ecuador

Att resa i Charles Darwins fotspår och utforska Galapagosöarna står högst upp på mångas önskelista. Det bästa sättet att uppleva detta paradis är definitivt genom en kryssning. Med Celebrity Cruises exklusiva fartyg Xpedition kryssar vi under sju dagar genom ö-gruppen via "Southern Loop", och vi gör mängder av landstigningar på dessa unika öar.

Upplev underverket Machu Picchu och kryssning genom Panamakanalen


17 mars - 6 april 2020 | Machu Picchu – Peru - Panama – Colombia - Cayman - Kuba – Florida

Upplev underverket Machu Picchu i Peru. Ombord Azamara Pursuit reser vi genom Panamakanalen till Havanna, Kuba.

Antarktis – Den frusna kontinentens höjdpunkter
Kryssning med MS Fridtjof Nansen


3 - 19 januari 2021 | Argentina & Antarktis

Oavsett vilka andra delar av världen du tidigare har varit på är Antarktis garanterat helt annorlunda. En isolerad kontinent med storslagen natur. Följ med på Hurtigrutens kryssning vintern 2021.